dinsdag 17 januari 2012

Van het schema afgeweken

Mijn originele planning was om om 10 uur 's ochtends meteen naar de outlet te gaan en hierna de Florida mall te bezoeken. Deze planning werd door de war geschopt door mijn bezoek aan wet & wild (wat ik niet had willen missen, het is winter, maar het lijkt hier wel hartje zomer!). In plaats van meteen na het zwemmen op pad te gaan, besloot ik om eerst lekker te ontspannen in de hot tub. Deze had een prettige temperatuur van 104 graden fahrenheit, wat neerkomt op 40 graden celcius. Er was maar een andere gast.

Na een lauwe douche (het water wordt nog steeds niet lekker heet) en wat make-up was het tijd om het hotel te verlaten om naar de i-trolley stop te lopen. Eerst stond ik aan de verkeerde kant van de weg en miste ik de goede trolley. Gelukkig kwam er ongeveer 10 minuten later nog een trolley langs.

Aangekomen bij de outlet begon ik aan mijn zoektocht naar de perfecte jurk. Er hingen een fiks aantal mooie jurken, maar niet de the one, als je begrijpt wat ik bedoel (vrouwen) ;)

In een grote lunch had ik geen zin, in een ijsje van Pinkberry daarentegen wel. De smaak pomegranate met alleen maar aardbeien. Frozen yoghurt is echt smullen!

Om half zes had ik het gehad. Mijn ogen waren ontzettend droog van de airco en al mijn energie was weg. Zo zie je maar, je kunt het nog zo goed plannen van te voren maar als je op vakantie bent moet je gaan met de flow. Je haasten zou eigenlijk niet mogen. Daarom heb ik er geen spijt van dat ik vandaag de Florida mall heb over geslagen. Ook het eten in Bahama Breeze komt er waarschijnlijk niet meer van (maar je weet nooit!).

De laatste winkel die ik bezocht was Banana republic. Dit bleek een heel goede zet te zijn! Was ik eerst bang dat ik niet op tijd een jurk zou hebben, komt Banana republic op het letterlijk laatste moment to the rescue. Het is een mooie vlotte witte jurk met horizontaal blauwe strepen. Ook vond ik er een net zwart vestje voor erboven. Bij de walgreens kocht ik eerder een soort airbrush spray voor je benen, hierdoor hoef je geen panty aan. Sorry trouwens dat het woordje 'ik' zo vaak voorkomt, maar ik ben erg moe en kan geen andere zinnen formuleren.

Mijn creditkaart heeft een veel minder grote klap moeten verdragen dan ik van tevoren dacht. Mijn enige andere aankopen van vandaag waren een zwart hemdje bij de Esprit, verschillende soorten antibacteriĆ«le gels van bath & body works en een strapless topje van Forever 21.

Rond etenstijd had ik nog steeds geen honger in vet voedsel (eigenlijk het enige wat hier in de buurt te krijgen is als je geen auto hebt) dus werd het een bezoek aan de Dairy Queen voor een ijsje. De manager en ik hadden een kort gesprek, hij was erg aardig en enthousiast.

De i-trolley is echt een uitkomst, het is maar een klein stukje lopen tot transfer halte zeven. Vanaf daar kun je bijna overal komen. Een unlimited kaart voor drie dagen kost maar zes euro plus tax.

Na het publiceren van dit bericht strompel ik langzaam naar boven. Ben blijkbaar nog niet over het tijdsverschil heen.. zou hier voor de computer al in slaap kunnen vallen!

Morgen vroeg op om te ontbijten en dan is het tijd voor Universal Studios en Islands of adventures!!

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Brigitte, heb net je verslagen gelezen en hoop dat je het tijdsverschil een beetje aan het verwerken bent. Gelukkig dat je toch nog geslaagd bent voor een jurk.
  Heel veel plezier in de Universal Stios en Islands of adventures.
  grtjes Mineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke dagen heb je al achter de rug, je doet het prima in je eentje! Ook leuk dat je naar Wet and Wild kon gaan, dat is een aardige meevaller kun je wel stellen.
  Inderdaad moet je niet stressen, volgende keer gewoon de dingen doen, waar je nu niet aan toe komt. Heb je een mooi excuus om nog een keertje terug te gaan...

  Have Fun!!

  Groetjes van Aggie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag van de afgelopen dagen.
  Er is op het forum veel over het OV geschreven maar zoals ik in je verslag lees sla jij je daar goed doorheen.
  Nog een paar fijne dagen en je verslag op E-mail te ontvangen is ideaal.

  Groetjes Frans

  BeantwoordenVerwijderen