donderdag 19 januari 2012

Islands of adventures! Deel 1

Aangezien het niet druk was in Islands of adventures besloot ik om de menigte te volgen naar the incredible Hulk coaster. Had van te voren getwijfeld of ik er in zou gaan, maar besloot na enkele luttele seconden de attractie (deze keer) toch maar over te slaan ha ha. Ben niet zo'n fan van het gevoel in je buik tijdens een lancering.

De medewerkers van Doctor Doom's fear fall moesten mij gisteren missen, want ik ga voor geen goud meer in zo'n hoge vrije val. Ben een keer in een vrije val van zestig meter hoog in Texas geweest, en dat is wel genoeg voor de rest van mijn leven ;)

De volgende attractie op de planning was het indrukwekkende Amazing Adventures of Spiderman. Het is moeilijk uit te leggen wat het zo'n toffe attractie maakt. Je zit in een soort auto, die beweegt op een spoor. Je hebt een 3D bril op waardoor de vijanden van Spiderman zo dichtbij lijken te komen, dat je ze aan kan raken. Spannend! Je verklapt al vaak te veel dus ik laat het hierbij :)

Alle waarschuwingen van de forum gebruikers ten spijt besloot ik met mijn domme kop om toch in de waterattractie Popeye and Bluto's Bilge-Rat Barges te gaan. De medewerker waarschuwde me nog, you are going to get soaked. Maar ik dacht dat het wel mee zou vallen. En stel dat ik nat zou worden, het was toch lekker zonnig weer? Nou, ik ben nog nooit zo nat geworden in een waterattractie, het is gewoon onmogelijk om droog te blijven! Ze doen er werkelijk alles aan om je van top tot teen zeiknat te maken. Watervallen, waterkanonnen, andere mensen kunnen je natspuiten etc. Afgezien van het ongemak heb ik me kapot gelachen met de andere mensen in de boot. Werkelijk elke keer als we nat werden lagen we in een deuk.

Het volgende gedeelte waar je langs komt is Jurassic park. De populairste attractie in dit gebied is het Jurassic park river adventure, ook een waterattractie. Je komt met een boot langs meerdere zachtaardige dinosauriĆ«rs in hun natuurlijke habitat. Alles is rozengeur en maneschijn tot er iets verschrikkelijk mis gaat en de hel uitbreekt..

Na deze spannende attractie was het tijd voor mijn eerste bezoek aan the wizarding world of Harry Potter..

1 opmerking:

  1. Zo te lezen amuseer je je goed!!!
    Zelfs met poncho wordt je nog door en doornat hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen