zondag 22 januari 2012

De bruiloft

Vandaag was het dan eindelijk zover.. de bruiloft! De dag waarop ik Amie & Gerardo voor het eerst in het echt zou ontmoeten, spannend! :)


Om kwart voor zes kwam de taxi. Ik had mijn nieuwe Banana Republic jurk aangetrokken en het mooie zwarte vestje van hetzelfde merk. Mijn haren werden bij elkaar gehouden door mijn zwarte haarband en aan mijn hand schitterde mijn mooie ring. Wat BB crème van Garnier en ik was good to go.


De bruiloft werd gehouden in de mooie Holy name of Jesus kerk in Indialantic. Er waren zo'n dertig mensen aanwezig. Om half zeven begon de ceremonie. De priester was gelukkig geen stijve man, maar juist iemand met humor en charisma. De bruidsmeisjes waren stuk voor stuk gekleed in mooie rode jurken. De bruid droeg een prachtig witte bruidsjurk met rode stukken stof. Ook een sluier ontbrak niet.


Na de ceremonie merkte Amie me op met een enthousiaste gil, we konden het meteen goed met elkaar vinden. Buiten werd aan iedereen brandende sterretjes uitgedeeld, een mooi foto moment.


De receptie werd gehouden in het Front civic center in Melbourne. Het eten stond al klaar in de zaal, alleen er hing een enorme rookwolk. De open haard in de danszaal was aan, maar de lucht kon nergens naar toe zo leek het. Het duurde niet lang voordat het brandalarm afging, een verschrikkelijk luid en hoog gepiep. Het lukte ze niet om het alarm uit te schakelen, hiervoor heb je een sleutel nodig.


Na zo'n 20 minuten (als het een echte brand was geweest, was het gebouw allang afgebrand) hoorden we de sirenes in de verte. Iedereen schoot meteen in de lach, dit was niet de bedoeling.. De brandweer was met twee wagens uitgerukt!


Gelukkig begonnen ze niet meteen met water te spuiten, maar blusten ze de open haard en gebruikten ze een grote ventilator om de rook naar buiten te blazen.


Eindelijk mochten we gaan eten! Ik was ingedeeld bij tafel zeven, maar de rest was niet komen opdagen (heel onbeschoft, zonder iets te laten weten). De moeder van de bruidegom kwam naar mij toe en nodigde mij uit om bij hun te komen zitten. De mensen aan de tafel waren erg gezellig en interessant en de moeder van Amie & de ouders van Gerardo waren echt schatten.


Ik had een heerlijke avond, het eten was lekker, de sfeer erg gezellig, de cake lekker.. alles klopte! De brandweer gaf de avond een extra touch ;)

First dance

1 opmerking:

  1. Hallo Briggitte, wat heb je een leuke en spectaculaire dag gehad, erg leuke foto's.
    Volgens mij geniet je enorm.
    grtjes Mineke

    BeantwoordenVerwijderen