zaterdag 14 januari 2012

Bijna zover!

Mijn teller geeft nog maar twee dagen aan until my first visit to Florida, yay!
De afgelopen dagen doorgebracht met het verzamelen van alle belangrijke informatie en things to do.

Mede door een reactie op het super leuke Florida Forum (link) besloot ik toch om alvast een vlucht van Melbourne naar Boston te boeken. Dit ging gepaard met erg veel gescheld en getier, elke keer als ik een vlucht had, stond er op het laatste moment dat deze niet meer beschikbaar was. Dit gebeurde zo'n 15 keer, ik stond al klaar om mijn laptop uit het raam te gooien ;) Uiteindelijk lukte het, al was de vlucht zo'n 50 euro duurder dan gepland. Gelukkig kreeg ik 15 euro korting van vliegtickets.nl, dit omdat ik er al eerder geboekt had.

De planning is om de avond na aankomst uit eten te gaan bij Bahama Breeze. Op dinsdag wil ik graag gebruik maken van het leuke hotel zwembad en daarna winkelen bij de Florida mall en de Premium outlets op international drive. Met openingstijden van 10 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds zal dit zo'n jonge meid als ik moeten lukken, heb in mijn leven al veel geoefend ;)

Op woensdag staan Universal Studios en Islands of adventure op de planning. Mijn hoop is zoveel mogelijk te zien in één dag, lukt dit niet.. dan is er altijd nog een volgende keer! De attracties waar ik het meest naar uitkijk zijn revenge of the mummy, the Amazing Adventures of Spider-Man, the Simpsons ride en het gehele Harry Potter park. Ik ben benieuwd of ik in de achtbanen durf! 

Ik ben al sinds het begin een fan van Harry Potter en kan niet wachten tot ook ik butterbeer kan proberen en rond kan dwalen in alle leuke winkels.

Donderdag breng ik een bezoek aan Seaworld. Helaas zijn de manatees en de penguins niet te zien vanwege een grote verbouwing. Ik hoop dat de andere souvenirshops in het park ook manatee souvenirs verkopen! Mijn bezoek aan Seaworld San Diego in 2007 was heel erg leuk en ik weet zeker dat mijn dag in Seaworld Orlando een dag zal worden om nooit te vergeten!

4 opmerkingen:

 1. Volgens mij zag ik een groupon om in Crystal River met manatees te zwemmen, dat is echt een geweldige ervaring (weet niet of je onze blog gelezen hebt vorige week, www.mattrob.nl) ! Is wel eindje uit de buurt, 1uur45min rijden vanaf Kissimmee. Maar wie weet !

  Verder mooie planning, shoppen gaat je vast heel goed bevallen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, je avontuur gaat beginnen morgen!!! Geniet ervan, je hebt een leuke planning voor de dagen in Orlando, dus laat maar gaan!!

  Goede reis en tot blogges, groetjes van Aggie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne vakantie!!!
  Geniet van alles!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij zijn jullie nu onderweg. Een hele goede reis en ontzettend veel plezier gewenst.
  Ik ben benieuwd naar jullie belevenissen.
  Groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen