dinsdag 17 januari 2012

Een aangename verassing!

Vandaag was ik al om half 7 wakker. Op het roomservice menu stonden niet echt lekkere ontbijt keuzes dus besloot ik naar de iHop te lopen. De eerste keer de straat oversteken vond ik dood eng, mijn hart klopte in mijn keel terwijl ik wachte op groen licht. Die zorgen waren nergens voor nodig, je kreeg genoeg tijd om over te steken. Bij de iHop was het erg rustig en werd ik meteen geholpen. Ik koos een vanilla iced coffee uit van de kaart, deze was erg zoet, het glazuur sprong spontaan van mijn tanden! Als ontbijt koos ik het simple & fit two-egg breakfast uit. Dit bestond uit vers fruit, toast, kalkoen bacon en scrambled eggs. Ik moest ongeveer 11,30 betalen. Wist niet precies hoeveel fooi ik moest geven dus maakte er 15 van.


Na het ontbijt stak ik de straat over om naar de Walgreens te gaan. Hier heb ik mijn eerste kleine fortuin uitgegeven. Zonnebrandcreme, shampoo, Fiji water (eindelijk kan ik dat weer drinken!), een tandenborstel en meer. Ook kon je er Icees krijgen!! Yay!!! I love Icees!


De bedoeling was om na het ontbijt te gaan zwemmen. Dit is niet mogelijk want het zwembad is leeg! De hot tubs doen het wel. De mevrouw van de receptie bood mij een gratis Wet & wild kaartje aan! Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Het park is echt heel, heel rustig. Je hoeft nergens te wachten. Je moet bij de meeste attracties wel met z'n tween zijn. Ik besloot een stel aan te spreken zodat ik met hun mee kon. Dit bleken Nederlanders te zijn uit Ameland! Hoe toevallig :) Al die trappen zijn wel een ramp als je hoogtevrees hebt. Het is altijd fijn als je helemaal boven bent. Eenmaal boven op het platform van the storm kreeg ik het een beetje spaans benauwd maar besloot om het toch te doen. Wat een snelle glijbaan zeg! Het voelde net alsof je in een achtbaan zat!!


Na alles te hebben gedaan namen we afscheid en ging ik een hapje eten bij de BBQ stand. Ribs met cole slaw en wedgies fries. Nu heb ik een beetje last van mijn maag, ben dit eten niet gewend!

De mevrouw bij de lockers verbaasde zich erover dat ik na twee uur alweer het park zou verlaten. Ze zei dat Disneyland Parijs echt op haar bucket list staat en wenste me nog een fijne dag.

Nu ga ik snel winkelen! Heb nog maar 9 uur daarvoor ;)

3 opmerkingen:

 1. Zo te lezen vermaak je je wel ;-)
  Fijne goedmaker, dat gratis kaartje voor Wet & Wild.
  Geniet van alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor en lekker dat gratis kaartje. Bij het ontbijt hoef je 1 dollar fooi te geven, dat is gebruikelijk. Geniet, wat een heerlijk weer hebben we he. Groetjes uit Kissimmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. the rate for a tip is 15%, so in this case you would give $1.70

  BeantwoordenVerwijderen