maandag 3 oktober 2011

Eerste keer naar Florida!

Hallo allemaal!

Midden januari 2012 is het eindelijk zo ver, mijn eerste bezoek aan Florida :)

Ik vlieg op maandag 16 januari (Martin Luther King day) met Delta airlines naar Orlando, met een korte tussenstop in Boston.

De dag na aankomst heb ik (nog) niets gepland, het kan goed zijn dat ik de dag aan het zwembad doorbreng, dit staat allemaal nog niet vast. Ik huur geen auto, daarom is het iets moeilijker om ver weg dingen te ondernemen.

Op woensdag en donderdag wil ik graag Seaworld en Universal Studios bezoeken. Waar ik mij het meest op verheug is the wizarding world of Harry Potter! Ik ben een trouwe Harry Potter fan, al sinds het eerste boek uitkwam.

Ik zie er naar uit om de Beluga whales en manatees te zien :)


Op vrijdag neem ik de Greyhound bus naar Melbourne, Florida. Zaterdag vind hier een bruiloft plaats van een internet vriendin, waarvoor ik uitgenodigd ben. Ik verheug mij er erg op om haar en haar verloofde in het echt te ontmoeten! Ik voel me zeer gevleid dat ik bij zo'n belangrijke dag aanwezig mag zijn :)


Op zondag/maandag pak ik vanuit Melbourne het vliegtuig naar Boston, Massachusetts om er een midweek door te brengen. Van de zon naar de sneeuw. Dit maakt het pakken waarschijnlijk een stuk moeilijker!

2 opmerkingen:

  1. Hoi, wat leuk, zag je reactie op mijn blog. Jij dus ook alleen op reis ? Ik ga wel vaker, maar dan binnen Europa, dit is net even wat spannender.Super dat je ook naar Boston gaat, wel een stuk kouder inderdaad. Zelf ga ik echt voor de zon dus ik hou het bij Florida :-)
    Ik heb me geabonneerd op je blog, dan krijg ik een email als je een nieuwe blogpost hebt, zo kan ik je dus volgen, leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk vooruitzicht, dat wordt zeker een gevarieerde reis! Dan ook nog een echte wedding mee te mogen maken is zeker niet mis. Geniet maar vast van het vooruitzicht!!
    Have Fun. groetjes van Aggie

    BeantwoordenVerwijderen